BEYİN VE SİNİR CERRAHİSİ

Beyin bir organdan fazlasıdır. Kimliğiniz, belleğinizdir. Algıladığınız her şeyi anlamlı görüntülere, seslere, duygulara dönüştüren canlı bir bilgisayar gibi çalışır. Tüm vücudu hareket ettiren komutların merkezi, tüm organların ortak noktasıdır.

Beyin, omurilik ve sinir tedavisinde ne kadar hassas olunması gerektiğinin farkında olan Başarı Hastanesi; bu alana giren tüm müdahaleleri, son teknoloji ekipmanlarla donatılmış ameliyathanelerde uzman operatör hekimler önderliğinde gerçekleştirmektedir.

Beyin, Omurilik ve Sinir Cerrahisi Bölümü’nün sıklıkla yararlandığı kapsamlı görüntüleme ve üst düzey laboratuvar hizmetleri, en kısa sürede doğru tanıyı koymak ve tedaviye hızla başlayabilmek üzere Başarı Hastanesi bünyesinde her zaman hazır bulunmaktadır. Tedavi süreciyle ilgili olarak nöroloji bölümü başta olmak üzere ilgili tüm bölümlerden gerekli destek alınmakta ve uygulanan tedavi her boyutuyla değerlendirilmektedir. Hasta ve yakınlarının memnuniyetini her şeyin üzerinde tutarak tedavi sürecinin mümkün olan en iyi şekilde geçirilmesini sağlamak tüm hastanede olduğu gibi bu bölümün de misyonudur.

Beyin, Omurilik ve Sinir Cerrahisi Bölümü düzenlenen rutin eğitim ve toplantılarla sürekli gelişim içinde bulunmaktadır. Teknolojik ve tıbbi gelişmeler yakından takip edilerek üst düzey imkanlarla sunulmaktadır.

Tanı ve Tedavisi Yapılan Başlıca Konular

• Beyin ve omurilik tümörleri
  • Bel, boyun ağrıları ve fıtıkları
  • Beyin Kanamaları
  • Hidrosefali (kafatasında su birikmesi) tedavisi
  • Periferik (çevresel) sinir cerrahisi (Tuzak Nöropatiler)
  • Disk hastalıkları ve dejeneratif (işlev bozucu) omurga hastalıkları
  • Kafa, bel ve benzeri travmalar
  • Omurga kırıkları, omurga kaymaları
  • Pediatrik nöroşirürji ameliyatları
  • Doğumsal anomaliler (Spina Bifida, Hidrosefali)

Beyin ve Sinir Cerrahisi ile İletişime Geçin
Adınız Soyadınız
Telefon Numaranız
Email Adresiniz
Mesajınız
6698 sayılı KVKK hakkında bilgilendirmeyi okudum; hizmet sunumu ve anlatımı için iletişim bilgilerimin kullanılmasına izin veriyorum.

Beyin ve Sinir Cerrahisi Doktorları